Paine Bio fara Gluten cu Seminte de Chia si Faina Integrala de Quinoa Schnitzer GlutenFree - 500 g Contine acizi grași nesaturați, acid folic si este bogat în fibre.
KG, Germania Cantitate: 500 g.
Producător: Schnitzer GmbH Co.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferință până la data imprimată pe capac.
Se consumă în interval de două zile.
Greutate totală: 500 gr (2 bucăți) După deschidere a se păstra la frigider.
Valori nutritionale:per 100gr Energie: 972 kj/232 kcal Grăsimi: 8,2 gr, din care - acizi grași saturați: 1,1 gr - acizi grași mono nesaturași: 2,4 gr - acizi grași multiplu nesaturați: 4,6 gr Carbohidrați: 30 gr, - din care zaharuri : 1,8 gr Fibre alimentare: 7,9 gr Proteine: 5,6 gr Sare: 0,73 gr Acid folic: 51 micrograme** (reprezintă 26% din doza zilnică recomandată)A se păstra la loc întunecat și rece.
Recomandare pentru un gust perfect: scoateți pâinea din pungă și puneți-o timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, sau prăjiți în aparatul de prăjit pîine feliile individuale.
Poate conține urme de soia, lupin și ouă. *din culturi certificate ecologic.
Ingrediente: apă, amidon de porumb*, aluat natural de orez* (făină de orez*, apă), 9% făină integrală de quinoa*, 4% semințe de chia*, seminșe de dovleac*, susan*, ulei de floarea soarelui*, făină de porumb*, făină de orez*, semințe de floarea soarelui*, tărâțe de psyllium*, făină din semințe de in*, proteină de mazăre*, dextroză*, sare de mare, drojdie*, agent de îngroșare: gumă de guar*, gumă de xantan, mirodenii*.
Paine Bio fara Gluten cu Seminte de Chia si Faina Integrala de Quinoa Schnitzer GlutenFree - 500 g Contine acizi grași nesaturați, acid folic si este bogat în fibre