Pasta de cacao se obţine prin amestecarea untului de cacao cu pudra de cacao cruda rezultata din macinarea boabelor continute in pastaile arborelui Theobroma cacaoUntul de cacao este grasimea naturala comestibila cu gust si miros de ciocolata si culoare galbena care provine din boabele de cacao printrun proces de extragere la rece care il pastreaza crud lasand nutrientii naturali aproape intacti El se foloseste la productia de ciocolata si de cacao pudra in industria farmaceutica si cea cosmetica Contine grasimi foarte stabile si antioxidanti naturali ceea ce il face valabil pe o perioada de la la ani.
Pasta de cacao se obţine prin amestecarea untului de cacao cu pudra de cacao cruda rezultata din macinarea boabelor continute in pastaile arborelui Theobroma cacaoUntul de cacao este grasimea naturala comestibila cu gust si miros de ciocolata si culoare galbena care provine din boabele de cacao printrun proces de extragere la rece care il pastreaza crud lasand nutrientii naturali aproape intacti El se foloseste la productia de ciocolata si de cacao pudra in industria farmaceutica si cea cosmetica Contine grasimi foarte stabile si antioxidanti naturali ceea ce il face valabil pe o perioada de la la ani