Ritz si Escoffier. Hotelierul, maestrul bucatar si ascensiunea clasei de lux - Luke Barr

Ritz si Escoffier. Hotelierul, maestrul bucatar si ascensiunea clasei de lux - Luke Barr

Detalii Ritz si Escoffier. Hotelierul, maestrul

libris.ro
Vânzător
libris.ro
Pret
74.5 Lei
Categorie (vânzător)
Stiinte Umaniste
Marca
Luke Barr

Produs actualizat în urmă cu 18 zile
Descriere YEO:

Ritz si Escoffier. Hotelierul, maestrul - Disponibil la libris.ro

Pe YEO găsești Ritz si Escoffier. Hotelierul, maestrul de la Luke Barr, în categoria Stiinte Umaniste.

Indiferent de nevoile tale, Ritz si Escoffier. Hotelierul, maestrul bucatar si ascensiunea clasei de lux - Luke Barr din categoria Stiinte Umaniste îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 74.5 Lei

Caracteristicile produsului Ritz si Escoffier. Hotelierul, maestrul

  • Brand: Luke Barr
  • Categoria: Stiinte Umaniste
  • Magazin: libris.ro
  • Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29

Comandă Ritz si Escoffier. Hotelierul, maestrul Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ritz si Escoffier. Hotelierul, maestrul de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
• Best Cookbooks and Food Books (2018), conform Huffington Post; •Cea mai buna carte de non-fictiune (2018), potrivit The Los Angeles Public Library O calatorie in timp, la cumpana secolelor XIX–XX, cand ilustrul hotelier Cesar Ritz si faimosul chef Auguste Escoffier si-au unit fortele la Savoy pentru a uimi lumea intreaga cu luxul modern al bine-cunoscutului hotel londonez. In aceasta carte care abunda in scandaluri si povesti despre opulenta, Luke Barr ii poarta pe cititori intr-o calatorie in timp, in Londra si Parisul de la cumpana secolelor XIX-XX. Din paginile volumului veti afla cum ilustrul hotelier Cesar Ritz si faimosul chef Auguste Escoffier si-au unit fortele la Savoy, pentru a uimi lumea intreaga cu luxul modern al acestui bine-cunoscut hotel londonez, unde melanjul dintre evreii americani si inalta societate britanica anunta aparitia unei noi ordini sociale si ascensiunea clasei de mijloc. Barr recreeaza atmosfera palpitanta a perioadei din ajunul Primului Razboi Mondial, La Belle Epoque, atunci cand aristocratia britanica a atins apogeul, femeile au inceput sa iasa la restaurant neinsotite, iar noii imbogatiti americani si industriasii lipsiti de tact socializau la Londra, etalandu-si bunurile de lux. Colaborand la Savoy - hotel care primea clienti fideli si, uneori, pofticiosi din cale-afara, precum Oscar Wilde si Sarah Bernhardt , Escoffier inova in domeniul bucatariei moderne si influenta decisiv gastronomia franceza, iar Ritz infiinta primul hotel de lux din lume. Ritz and Escoffier se citeste ca un roman. Autorul a reusit sa evoce cu mult succes atmosfera sfarsitului de secol la Londra si personalitatile celor doi oameni care au jucat un rol esential in acele vremuri ce debordau de optimism. - Wall Street Journal A fost Ritz primul "influencer", asa cum se spune in prezent? "Negustor" de visuri la sfarsit de Epoca Victoriana, el nu a fost doar fondatorul cosmopolitismului de tip nou, ci si vestitorul hotelurilor ca "mod de viata" si a mancarii ca manifestare a culturii populare. - Toronto Star Un stil alert si o documentare impecabila. [...] O carte savuroasa despre un episod definitoriu pentru istoria culinara. - Publishers Weekly [O] relatare plina de viata, presarata cu multe anecdote, nu doar o dubla biografie ce curge usor, ci si o istorie incitanta despre un moment de cotitura din evolutia industriei hotelurilor si restaurantelor. - Booklist Cand mancati Peach Melba sau cand beti Grand Marnier, ar trebui sa le multumiti lui Ritz si Escoffier, pentru ca ei le-au denumit astfel, iar apoi le-au popularizat. - The Economist Traducere din limba engleza deIoana Adam.

Ritz si Escoffier. Hotelierul, maestrul bucatar si ascensiunea clasei de lux - Luke Barr - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Luke Barr