Descriere YEO:
Pe YEO găsești Ritz si Escoffier. Hotelierul maestrul de la Corint, în categoria Romane.
Indiferent de nevoile tale, Ritz si Escoffier. Hotelierul maestrul bucatar si ascensiunea clasei de lux - Luke Barr din categoria Romane îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 59.6 Lei
Caracteristicile produsului Ritz si Escoffier. Hotelierul maestrul
- Brand: Corint
- Categoria: Romane
- Magazin: grupdzc.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Ritz si Escoffier. Hotelierul maestrul Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ritz si Escoffier. Hotelierul maestrul de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Best Cookbooks and Food Books 2018 conform Huffington Post Cea mai buna carte de non-fictiune 2018 potrivit The Los Angeles Public Library In aceasta carte care abunda in scandaluri si povesti despre opulenta
Luke Barr ii poarta pe cititori intr-o calatorie in timp in Londra si Parisul de la cumpana secolelor XIX XX. Din paginile volumului veti afla cum ilustrul hotelier Cesar
Ritz si faimosul chef Auguste
Escoffier si-au unit fortele la Savoy pentru a uimi lumea intreaga cu luxul modern al acestui bine-cunoscut hotel londonez unde melanjul dintre evreii americani si inalta societate britanica anunta aparitia unei noi ordini sociale si
ascensiunea clasei de mijloc.
Barr recreeaza atmosfera palpitanta a perioadei din ajunul Primului Razboi Mondial La Belle Epoque atunci cand aristocratia britanica a atins apogeul femeile au inceput sa iasa la restaurant neinsotite iar noii imbogatiti americani si industriasii lipsiti de tact socializau la Londra etalandu-si bunurile de lux. Colaborand la Savoy hotel care primea clienti fideli si uneori pofticiosi din cale-afara precum Oscar Wilde si Sarah Bernhardt
Escoffier inova in domeniul bucatariei moderne si influenta decisiv gastronomia franceza iar
Ritz infiinta primul hotel de lux din lume.
Ritz amp
Escoffier se citeste ca un roman. Autorul a reusit sa evoce cu mult succes atmosfera sfarsitului de secol la Londra si personalitatile celor doi oameni care au jucat un rol esential in acele vremuri ce debordau de optimism. Wall Street Journal A fost Ritz primul influencer asa cum se spune in prezent Negustor de visuri la sfarsit de Epoca Victoriana el nu a fost doar fondatorul cosmopolitismului de tip nou ci si vestitorul hotelurilor ca mod de viata si a mancarii ca manifestare a culturii populare. Toronto Star Un stil alert si o documentare impecabila. ... O carte savuroasa despre un episod definitoriu pentru istoria culinara. Publishers Weekly O relatare plina de viata presarata cu multe anecdote nu doar o dubla biografie ce curge usor ci si o istorie incitanta despre un moment de cotitura din evolutia industriei hotelurilor si restaurantelor. Booklist Cand mancati Peach Melba sau cand beti Grand Marnier ar trebui sa le multumiti lui Ritz si Escoffier pentru ca ei le-au denumit astfel iar apoi le-au popularizat. The Economist