2 portii de paste din grau nefierte si supa cu sos de soia, ambalata si ea in doua pliculete separate. Ingrediente: taietei* (faina de grau* - 99%, sare de mare) – 76%, baza de supa* [soia* (apa, boabe de soia*, grau*, sare de mare, alcool de cereale* (etanol)) – 62%, sirop de malt de orez* (orez*, orz incoltit*, apa), sare de mare, apa, kuzu* (amidon pentru ingrosare), ulei de susan prajit*, piure de ceapa*, piure de usturoi*, piure de ghimbir*, extract de legume de mare (apa, kombu, sare de mare), piper negru*, piper alb*] - 24%.
Tara de provenienta: Anglia. Agricultura UE/non-UE .
Valori nutritionale per 100gr produs Energie: 337 kJ / 80 kcal Proteine: 2.6 g Grasimi: 0.7 g din care acizi grasi saturati: 0.1 g Carbohidrati: 17 g din care zaharuri: 0.8 g Sare: 1.2 g.
Acestia au textura ferma, culoare in general galben pal si se servesc de obicei cu diferite sosuri de soia miso.
Aluatul e lasat sa creasca si apoi intins si taiat sub forma de taitei subtiri de forma, latime si lungime ce pot varia. - ramen sunt paste japoneze importate din China in timpul perioadei Meiji preparate din faina de grau, sare, apa si kansui (o forma de apa alcalina).
Adevarata valoare a unui sos de soia Shoyu veritabil nu este atat aroma sa cat mai ales capacitatea sa de a armoniza si imbunatati gustul alimentelor.
Este un sos preparat din soia, grau prajit, sare de mare si koji (orez fiert si/sau boabe de soia in care sa introdus o cultura de fermentatie (Aspergillus oryzae) care dezvoltandu-se formeaza enzime speciale ce declanseaza procesul de fermentatie si desface astfel proteinele in aminoacizi si carbohidratii in zaharuri simple, usor de asimilat).
Stiati ca: - Shoyu este cel mai important condiment japonez facut din grau si boabe de soia, versiunea sa fara grau fiind cunoscuta sub numele de Tamari.
Se serveste cu topping-urile preferate.
Adaugati o portie de paste din grau si fierbeti-le 4 minute amestecand ocazional, adaugati continutul unui pachet de baza pentru supa chiar inainte de a opri focul si amestecati bine. *ingredient cultivat ecologic. Alergeni: contine grau, soia, susan. Preparare: pentru o portie puneti 400ml de apa intr-o cratita si aduceti-o la temperatura de fierbere. 2 portii de paste din grau nefierte si supa cu sos de soia, ambalata si ea in doua pliculete separate. Ingrediente: taietei* (faina de grau* - 99%, sare de mare) – 76%, baza de supa* [soia* (apa, boabe de soia*, grau*, sare de mare, alcool de cereale* (etanol)) – 62%, sirop de malt de orez* (orez*, orz incoltit*, apa), sare de mare, apa, kuzu* (amidon pentru ingrosare), ulei de susan prajit*, piure de ceapa*, piure de usturoi*, piure de ghimbir*, extract de legume de mare (apa, kombu, sare de mare), piper negru*, piper alb*] - 24%