Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali

Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali

Detalii Starter pentru fermentare muraturi, bio,

jollymag.ro
Vânzător
jollymag.ro
Pret
25.17 Lei
Categorie (vânzător)
Diverse Produse BIO
Marca
Nat-ali

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Starter pentru fermentare muraturi, bio, - Disponibil la jollymag.ro

Pe YEO găsești Starter pentru fermentare muraturi, bio, de la Nat-ali, în categoria Diverse Produse BIO.

Indiferent de nevoile tale, Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali din categoria Diverse Produse BIO îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Caracteristici și Avantaje ale produsului Starter pentru fermentare muraturi, bio,

  • Departament: alimente-bauturi
  • Produse alimentare și băuturi care îți aduc un plus de energie și sănătate.

Preț: 25.17 Lei

Caracteristicile produsului Starter pentru fermentare muraturi, bio,

  • Brand: Nat-ali
  • Categoria: Diverse Produse BIO
  • Magazin: jollymag.ro
  • Ultima actualizare: 16-03-2025 01:40:45

Comandă Starter pentru fermentare muraturi, bio, Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Starter pentru fermentare muraturi, bio, de la jollymag.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora. Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata. Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute. 5g (continutul unui plic) = pentru 2 kg de legume Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti lactici. *din agricultura ecologica Mod de preparare:  Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos. Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda. Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri. Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le. Se pun in borcane curate de fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer. Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului). Inchis ermetic. Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei. Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic. A se pastra la frigider maxim 1 luna. Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele. Valori nutritionale per 100g: Energie: 1530 kj / 360 kcal Grasimi: <0.5g din care saturate <0.1g Carbohidrati: 90g din care zaharuri 90g Proteine: <0.5g Saruri: <0.01g Conditii de pastrare: A se pastra departe de caldura si lumina. Pentru o eficienta optima, pastrati de preferinta fermentii in frigider. Produs certificat ecologic. Gramaj: 2x 5g Produs in Franta

Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Nat-ali