Starter pentru fermentare muraturi Eco-Bio 2 x 5g - Nat-ali Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora. *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1530 kj / 360 kcal Grasimi:. 5g (continutul unui plic) = pentru 2 kg de legume Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti lactici.
Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele.
A se pastra la frigider maxim 1 luna.
Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic.
Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei.
Inchis ermetic.
Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului).
Se pun in borcane curate de fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer.
Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le.
Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri.
Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda.
Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei.
Mod de utilizare: Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos.
Produs certificat ecologic.
Produs in Franta.
Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute.
Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata.
Starter pentru fermentare muraturi Eco-Bio 2 x 5g - Nat-ali Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora