Descriere YEO:
Pe YEO găsești Starter pentru fermentare muraturi Eco-Bio de la Nat-ali, în categoria Health & Beauty.
Indiferent de nevoile tale, Starter pentru fermentare muraturi Eco-Bio 2 x 5g - Nat-ali din categoria Health & Beauty îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 21.21 Lei
Caracteristicile produsului Starter pentru fermentare muraturi Eco-Bio
- Brand: Nat-ali
- Categoria: Health & Beauty
- Magazin: minuneanaturii.ro
- Ultima actualizare: 17-12-2024 01:52:33
Comandă Starter pentru fermentare muraturi Eco-Bio Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Starter pentru fermentare muraturi Eco-Bio de la minuneanaturii.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Starter pentru fermentare muraturi Eco-Bio 2 x 5g - Nat-ali Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora. Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata. Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute. Produs certificat ecologic.Produs in Franta. Mod de utilizare: Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos. Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda. Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri. Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le. Se pun in borcane curate de
fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer. Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura
pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului). Inchis ermetic. Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei. Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic. A se pastra la frigider maxim 1 luna. Utilizati intotdeauna o ustensila curata
pentru a scoate legumele. 5g (continutul unui plic) = pentru 2 kg de legume Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti lactici. *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1530 kj / 360 kcal Grasimi: