Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora.
Valori nutritionale per 100g : Energie: 1530 kj / 360 kcal Grasimi:.
Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele.
A se pastra la frigider maxim 1 luna.
Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic.
Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei.
Inchis ermetic.
Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului).
Se pun in borcane curate de fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer.
Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le.
Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri.
Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda.
Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. *din agricultura ecologica Mod de preparare: Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos. 5g (continutul unui plic) = pentru 2 kg de legume Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti lactici.
Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute.
Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata.
Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora