Cumpara de la obio.ro

Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali - Nat-ali


Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali
23.82 Lei

Disponibil

(02-10-2024)
Cumpara de la obio.ro

Produs vandut de obio.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara starter pentru fermentare nat-ali de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru starter pentru fermentare nat-ali

Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora.
Valori nutritionale per 100g : Energie: 1530 kj / 360 kcal Grasimi:.
Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele.
A se pastra la frigider maxim 1 luna.
Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic.
Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei.
Inchis ermetic.
Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului).
Se pun in borcane curate de fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer.
Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le.
Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri.
Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda.
Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. *din agricultura ecologica Mod de preparare:   Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos. 5g (continutul unui plic) =  pentru 2 kg de legume Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti lactici.
Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute.
Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata.
Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse