Descriere YEO:
Pe YEO găsești Starter pentru fermentare muraturi, bio, de la Nat-ali, în categoria Fermenti probiotici.
Indiferent de nevoile tale, Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali din categoria Fermenti probiotici îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 23.82 Lei
Caracteristicile produsului Starter pentru fermentare muraturi, bio,
- Brand: Nat-ali
- Categoria: Fermenti probiotici
- Magazin: obio.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Starter pentru fermentare muraturi, bio, Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Starter pentru fermentare muraturi, bio, de la obio.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora. Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata. Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute. 5g (continutul unui plic) =
pentru 2 kg de legume Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti lactici. *din agricultura ecologica Mod de preparare: Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos. Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda. Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri. Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le. Se pun in borcane curate de
fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer. Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura
pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului). Inchis ermetic. Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei. Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic. A se pastra la frigider maxim 1 luna. Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele. Valori nutritionale per 100g : Energie: 1530 kj / 360 kcal Grasimi: