Cumpara de la minifarmonline.ro

Vasonit Retard 600 mg -cpr.ret x 50 - Lannacher - GEROT LANNACHER


Vasonit Retard 600 mg -cpr.ret x 50 - Lannacher
35.59 Lei

Disponibil

(07-07-2024)
Cumpara de la minifarmonline.ro

Produs vandut de minifarmonline.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara vasonit retard 600 gerot lannacher de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru vasonit retard 600 gerot lannacher

Compozitie O capsula cu eliberare prelungita contine 3 comprimate cu eliberare prelungita cu fer (II) 50 mg sub forma de fumarat feros 152, 1 mg si un comprimat cu eliberare prelungita cu 0,50 mg acid folic si excipienti: comprimat cu eliberare prelungita cu fumarat feros - lactoza monohidrat, poliacrilat dispersie, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu vegetal; comprimatul cu eliberare prelungita cu acid folic - lactoza monohidrat, celuloza microcristalina tip 102, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu vegetal; capsula (capac si corp) – eritrozina (E 127), oxid rosu de fer (E 172), oxid galben de fer (E 172), dioxid de titan (E 171), gelatina.
Doze si mod de administrare Doza recomandata este de o capsula cu eliberare prelungita Fe.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje Ferretab nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Sarcina si alaptarea In conformitate cu indicatiile terapeutice, Ferretab este recomandat in timpul ultimelor doua trimestre de sarcina si in timpul alaptarii.
La copii peste 6 ani acest produs trebuie administrat numai dupa evaluarea atenta de catre medic a raportului beneficiu terapeutic/risc potential.
Atentionari speciale Fierul este toxic in doze mari.
Daca este necesar tratament concomitent cu alte medicamente, trebuie pastrat un interval de aproximativ 2 - 3 ore intre administrarea acestora. - diferite substante componente ale alimentelor pot diminua absorbtia de fer si de aceea, se recomanda administrarea Ferretab inainte de masa. - cafeaua si ceaiul negru pot influenta absorbtia ferului. - neomicina poate sa influenteze absorbtia ferului. - administrarea de fer pe cale orala poate determina cresterea tensiunii arteriale la pacientii care primesc metildopa. - cloramfenicolul administrat oral intarzie clearance-ul plasmatic al ferului, patrunderea ferului in eritrocite si interfera cu eritropoeza. - folatul poate sa scada concentratia plasmatica a unor anticonvulsivante. - cloramfenicol, cotrimoxazol, sulfasalazina, aminopterina, metotrexat, pirimetamina, sulfonamidele pot interfera cu metabolismul folatilor. - tratamentul concomitent cu zinc: scade absorbtia atat a zincului cat si a ferului. - colestiramina blocheaza absorbtia ferului - acidul ascorbic potenteaza absorbtia de fer. - antiacidele scad absorbtia de fer. - tratamentul concomitent cu tetraciclina: scade absorbtia atat a tetraciclinei cat si a ferului. - compusii continand fer modifica absorbtia unor medicamente cum sunt: fluorochinolone, levodopa, carbidopa, tiroxina si biofosfonati. - ferul scade absorbtia penicilaminei.
Interactiuni Deoarece absorbtia de fer si acid folic este influentata de compozitia chimica a altor medicamente, la inceputul terapiei cu Ferretab medicul trebuie informat daca pacientul urmeaza tratament cu alte medicamente.
Sunt necesare masuri de precautie la pacientii care pot prezenta tumori dependente de folat.
Se recomanda precautie la pacientii cu ulcer gastric sau duodenal controlat sau tratat.
Unii pacienti care au suferit gastrectomie pot prezenta absorbtie scazuta a ferului.
De aceea, anemia pernicioasa trebuie tratata inainte de utilizarea Ferretab.
Precautii Doza zilnica de 1 mg sau mai mult de acid folic poate duce, in cazul unei carente de vitamina B12, la ameliorarea tabloului sanguin, dar nu si la stoparea crizelor datorate sistemului nervos.
Enterita sau colita ulcerativa.
Transfuzii de sange repetate.
Ulcer gastric sau duodenal activ.
Hemoglobinurie paroxistica nocturna.
Anemie hemolitica fara origine feripriva confirmata (si toate formele de anemie in afara de anemia feripriva), datorita riscului de hemocromatoza secundara.
Supraincarcare cu fier, deficit de utilizare a fierului (anemie sideroblastica, talasemie, anemii saturniene) si anemie megaloblastica cu deficit de vitamina B12.
Contraindicatii Hipersensibilitate la oricare dintre componentii produsului.
Anemii sau carente de acid folic.
Indicatii terapeutice Tratamentul carentei de fer cu o carenta dovedita de acid folic, in special in timpul sarcinii.
Compozitie O capsula cu eliberare prelungita contine 3 comprimate cu eliberare prelungita cu fer (II) 50 mg sub forma de fumarat feros 152, 1 mg si un comprimat cu eliberare prelungita cu 0,50 mg acid folic si excipienti: comprimat cu eliberare prelungita cu fumarat feros - lactoza monohidrat, poliacrilat dispersie, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu vegetal; comprimatul cu eliberare prelungita cu acid folic - lactoza monohidrat, celuloza microcristalina tip 102, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu vegetal; capsula (capac si corp) – eritrozina (E 127), oxid rosu de fer (E 172), oxid galben de fer (E 172), dioxid de titan (E 171), gelatina


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse