Accademia Vinattieri ne prezinta o colectie uimitoare de 6 sticle de Prosecco colorate, inspirate din arta venetiana.
Sortimentul este bine echilibrat ceea ce il face ideal pentru a fi servit ca aperitiv.
Culoare: Galben -paiMiros: Buchetul se deschide cu note flori de salcam impletite cu nunate de citriceGust: proaspat si bine echilibratTemperatura de servire: 6-8 CAsocieri gastronomice: aperitive, preparate din peste si preparate din carne alba.
Spumantul este apoi stabilizat la rece, filtrat si imbuteliat. 
Accademia Vinattieri Prosecco DOC Brut {Green bottle} dezolta un buchet aromatic proaspat, citric.
In aceasta perioada, dioxidul de carbon este eliberat in mod natural, astfel incat vinul sa devină spumos.
A doua fermentare incepe conform metodei Charmat, la o temperatura controlata de 14 ° C, pentru a mentine aromele tipice ale strugurilor originali.
Sucul obtinut este introdus in recipiente speciale de otel, urmand fermentarea cu adaugarea de drojdii selectate.
Strugurii se preseaza lent si apoi se vinifica in alb, unde mustul este separat de coaja.
Acest sortiment este un Prosecco obtinut struguri glera recoltati manual de la jumatatea lunii septembrie.
Accademia Vinattieri ne prezinta o colectie uimitoare de 6 sticle de Prosecco colorate, inspirate din arta venetiana