Iata o cafea Gourmet cu totul speciala: Burundi Butihinda.
Arborii de cafea din care se produce Burundi Butihinda sunt cultivati la o altitudine de 1500 - 1700 m, pe un sos argilos-nisipos.
Asta in plus fata de texturile, notele si aromele cu totul deosebite care te asteapta in fiecare ceasca de Burundi Butihinda.
Gandeste-te ca fiecare ceasca de cafea pe care tu o savurezi aici are un impact major in viata unei comunitati dintr-un colt al lumii.
Astfel, se pastreaza caracteristicile unice ale fiecarui sortiment de cafea Gourmet.
Aceste cafele sunt premiate la Cup of Excellence, cel mai prestigios concurs din lumea cafelei, se vand apoi la licitatie, iar cei care le cumpara se pot declara cu adevarat norocosi.
Proprietarii micro-fermelor care produc sortimente de cafea Gourmet sunt dedicati conservarii naturii si a comunitatilor din zona, dezvoltand programe care sustin mediul inconjurator.
Se produc in cantitati foarte mici, de catre ferme specializate, boabele de cafea provenite de la o ferma sau cooperativa de mici ferme nu sunt amestecate cu boabe provenite de la ferme din alte regiuni.
Poti remarca si note de zahar brun si miere, cu o tenta de scortisoara.
Cafeaua Gourmet, sau microlot, cum i se mai spune, reprezinta cea mai inalta treapta in ceea ce priveste calitatea sortimentelor de cafea.
Ciresele sunt culese manual iar apoi sunt sortate, depulpate, lasate la fermentat intre 12 - 16 ore, si uscate la soare pe mese ridicate.
Iata o cafea Gourmet cu totul speciala: Burundi Butihinda.
Acest sortiment de cafea prezinta note florale, de piersici, coacaze rosii, o aciditate de vin si o corpolenta medie.
Arborii de cafea din care se produce Burundi Butihinda sunt cultivati la o altitudine de 1500 - 1700 m, pe un sos argilos-nisipos
Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.