IngredienteContine:un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele plante: flori de hibiscus, fructe de maces, fructe de coriandru, frunze de stevie dulce, fructe de aronia, fructe de fenicul si mereUtilizari traditionalePentru completarea necesarului de vitamine, minerale si antioxidanti necesari neutralizarii radicalilor liberi si prevenirii afectiunilor declansate de acestia, precum si pentru mentinerea starii de bine a organismului, ameliorarea starilor de oboseala si anxietateMod de preparareUz intern- infuzie.
Se beau 3-4 cani cu CEAI pe zi.
Vasul se acopera si se lasa in repaus 10-15 minute.
Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
Peste 1-2 lingurite de produs se toarna 200-250ml apa clocotita.
IngredienteContine:un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele plante: flori de hibiscus, fructe de maces, fructe de coriandru, frunze de stevie dulce, fructe de aronia, fructe de fenicul si mereUtilizari traditionalePentru completarea necesarului de vitamine, minerale si antioxidanti necesari neutralizarii radicalilor liberi si prevenirii afectiunilor declansate de acestia, precum si pentru mentinerea starii de bine a organismului, ameliorarea starilor de oboseala si anxietateMod de preparareUz intern- infuzie