Ceaiul SAVOAREA PLANTELOR Vitaminizant este folosit pentru completarea necesarului de vitamine, minerale și antioxidanți necesari neutralizării radicalilor liberi și prevenirii afecțiunilor declanșate de aceștia precum și pentru menținerea stării de bine a organismului, ameliorarea stărilor de oboseală și anxietate.
La dozele zilnice recomandate nu se cunosc acțiuni adverse excepție putând face unele persoane alergice la anumite plante din compoziție.
Mod de preparare:Uz intern – infuzie.
Ceaiul are gust dulceag datorită frunzelor de ștevie dulce numită și “iarbă de miere” (Stevia rebaudiana) care conțîn substanțe dulci permise diabeticilor și supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.
Acest produs este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A nu se depăşi doză recomandată pentru consumul zilnic..
Consumul zilnic a 3-4 căni de CEAI asigură o bună parte din necesarul zilnic de antioxidanți utilizați de organism pentru neutralizarea radicalilor liberi rezultați datorită procesului de metabolism al alimentelor nesănătoase, consumului de alcool, stresului, poluării etc.
Mod de administrare:Intern: se beau 3-4 căni de CEAI pe zi.
Vitaminele C și E care, administrate împreună, au efect antioxidant sinergic prin posibilitatea de a se retransforma în antioxidați după ce au neutralizat un radical liber).
Pentru a obține o băutură răcoritoare reconfortantă, pe lângă lămâie se pot adăuga 1-2 lingurițe de miere și câteva cuburi de gheață.
Produs 100% naturalConține:Un amestec omogen în proporții variabile din următoarele plante: fructe de măceș, fructe de păducel, struguri, semințe de schinduf, fructe de cătină, mere, frunze de ștevie dulce și fructe de coriandru, recunoscute atât din utilizarea lor tradițională, cât și din literatură de specialitate pentru acțiunea lor vitaminizantă, mineralizantă și antioxidantă datorată conținutului de antioxidanți de rețea (ex.
După infuzare se strecoară și se poate adăuga o linguriță de suc proaspăt de lamâie.
Vasul se acoperă și se lasă în repaus 10 – 15 minute.
Peste 1-2 lingurițe de produs se toarnă 200-250 ml apă clocotită.
Ceaiul SAVOAREA PLANTELOR Vitaminizant este folosit pentru completarea necesarului de vitamine, minerale și antioxidanți necesari neutralizării radicalilor liberi și prevenirii afecțiunilor declanșate de aceștia precum și pentru menținerea stării de bine a organismului, ameliorarea stărilor de oboseală și anxietate.
La dozele zilnice recomandate nu se cunosc acțiuni adverse excepție putând face unele persoane alergice la anumite plante din compoziție.
Mod de preparare:Uz intern – infuzie